Такъв площад и толкова занемарен град не съм виждала. Минахме

...
 Такъв площад и толкова занемарен град не съм виждала. Минахме
Коментари Харесай

Нинова в Добрич: Вотът в четвъртък ще е между математиката и политическия морал на ГЕРБ

 „ Такъв площад и толкоз безстопанствен град не съм виждала. Минахме през централната част, минахме по улиците - Добрич изрично се нуждае от смяна, от политика, насочена към естествена инфраструктура, към обществена община, към основаване на нови работни места, към разкриване на предприятия, към насърчаване на промишленост. Защото през днешния ден виждаме една община с все по-затихващи функционалности. Нашият претендент Стоян Люцканов и екипът му могат да трансформират Добрич. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медиите в Добрич, след срещите си с хората в общината.
 „ За нас, в Българска социалистическа партия, е значима обществената община, значими са локалните налози и такси, обществените услуги за хората, развиването на пътищата и на инфраструктурата, разкриването на предприятия и работни места. Вярвам, че нашите претенденти могат да свършат това с нашата поддръжка ”, акцентира водачът на българските социалисти.
 „ Добруджанци споделят като най-големи проблеми най-много обезлюдяването и демографския въпрос, инфраструктура и пътища, освен тази част, която е в центъра на града, а и свързващата инфраструктура, проблемите с ВИК, т.е. тези комунални проблеми, за които нашият екип планува да се грижат общински предприятия ”, сподели още Корнелия Нинова, само че акцентира: „ За да се задържат обаче хората, с цел да се развива градът - би трябвало да има промишленост и произвеждане. Това желаят хората - работа, произвеждане, с цел да могат да останат ”.
 По думите на водача на Българска социалистическа партия, не трябва да се подценяват образованието и опазването на здравето, които за социалистите са предпочитани, защото това е част от обществената политика. Но бе безапелационна, че работата, която би трябвало да се свърши е сложна, тъй като нещата са свързани: „ Като са неприятни пътищата - няма да дойдат вложителите. Като те не дойдат - няма работни места. Младите напущат. Няма ли положително учебно заведение - няма ли положително опазване на здравето, младите бягат. Екипът на Българска социалистическа партия е подготвен да промени това ”.
 „ Вотът на съмнение против държавното управление в четвъртък ще бъде избор сред математиката от една страна, и политическия морал на ГЕРБ, от друга. Защото виждаме, че тъй наречените сглобка се подлага на критика от Борисов на обществени места, само че в действителност се поддържа с гласовете на ГЕРБ ”, разяснява идния избор Корнелия Нинова. 
„ Стои най-много въпросът за морала, тъй като този вид държавно управление е тежко изменничество към гласоподавателите на двете най-големи партии ГЕРБ и Политическа партия, към хората от митингите, към силата, която имаше, с цел да се промени България ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
 По думите ѝ, това държавно управление продава националния интерес на всяка крачка. „ То съобщи българската енергетика, българското земеделие, българската стопанска система, единствено и единствено Борисов да оцелее, да се препере и да се върне. Вотът на съмнение е най-малкото, което би трябвало да създадем ”, безапелационна бе Нинова.
 Тя изрази убеденост, че хората схващат проблемите, които е натрупало това държавно управление. „ Единствената им цел е да разделят парите по Плана за възобновяване и резистентност между тях, сред свои компании, само че не и за добруването на България. Да забележим по какъв начин ще приключи този избор. Защото Борисов смъкна държавното управление на Кирил Петков, Борисов крепи държавното управление на Денков. Това е безусловно алогично от позиция на политиката и на морала ”, заключи Корнелия Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР